Agenda maandag 8 juni

Na de langdurige pauze in vergaderingen van de dorpsraad worden deze nu eindelijk weer hervat in de nieuwe anderhalvemetersamenleving, 8 juni is er weer de bijeenkomst van de Dorpsraad Ouddorp, in deze vergadering is er aandacht voor de bezochte bijeenkomsten, de eigen organisatie, ingekomen stukken en nog diverse andere onderwerpen. Voor deze ene keer zal de vergadering op een andere locatie – buiten Ouddorp – plaatsvinden vanwege de beschikbaarheid van de vaste locatie waar de dorpsraadvergaderingen normaal gehouden worden.

Hieronder staat de complete agenda van deze avond:

Mocht men een onderwerp onder de aandacht van de dorpsraad willen brengen, dan kan men dit doen door contact met de dorpsraad op te nemen. Ook is het mogelijk om in te spreken op de maandelijkse bijeenkomst van de dorpsraad.